Ciorba rapida de perisoare cu verdeata

de mihaelar63 in Ciorbe, 28 Ian 2014 | 11565 vizualizari

 

De ce rapida ? Pentru ca am folosit tocatorul de la blendarul vertical R.H. Pana am numarat la trei legumele sau verdeata mea erau tocate . Mare ajutor in bucatarie o asemenea ustensila . Un robot pana-l instalezi , dezinstalezi , cureti .... dureaza . Jucarioara aceasta este pe placul meu !!!! Imi plac perisoarele cu mult patrunjel ,. Dupa mine daca s-ar putea verzi le-as face !!!

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 200 ml smantana
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon -optional
  • Pentru perisoare
  • 500 gr carne tocata mixta porc+ vita
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri lapte
  • 2 linguri pasta ardei kapia
  • 2 linguri orez fiert
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba rapida de perisoare cu verdeata:

Puneti o oala cu 3 l apa la fiert .

Morcovul,ceapa,telina,radacina de patrunjel,se curata, spala,si taie felii mari.

Tocati legumele cu ajutorul unui maruntitor de legume .http://www.russellhobbs.ro/blender-3-in-1-russell-hobbs-desire-55

Puneti legumele la fiert in apa care clocoteste deja+ pasta iute de ardei  .

Tocati o legatura de patrunjel si amestecati cu ingredientele pentru perisoare.

Formati perisoare cu mainile umezite sau unse cu ulei . 

Puneti perisoarele la fiert .

In 10 minute maximum trebuie  sa dregeti ciorba cu smantana si multa verdeata tocata .

Cine doreste ciorba mai acra poate folosi zeama lamaie sau otet cu gust de tarhon .

Serviti langa ciorba ardei iute , ceapa rosie sau ridichi feliate .

TIPS-URI

1

La perisoare , chiftelute, sa se "lege" puneti putin pesmet si tot atat lapte . Pont "invatat" de la chef Michael Chiarello !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba rapida de perisoare cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare